Toate retetele din categoria Conserve

Nr retete: 6

conseva de peste 1341 conseva de peste Intr-o oala sub presiune se pun: uleiul, ceapa taiata rondele, pestele taiat bucati de cate 3cm. Se adauga sarea si piperul, apoi bulionul amestecat cu otetul, foile de dafin se pun deasupra.


Salata de gogosari cu ghebe1264 Salata de gogosari cu ghebe Ciupercile spalate, le fierbi jumatate de ora. Clatesti cu apa rece, lasi sa se scurga. Tai gogosarii fideluta, ceapa pestisori. Faci un bait din otet, apa, sare, miere, ulei,condimente. Cand clocoteste, oparesti cate 2-3 minute pe rand ceapa, gogosarii, ciupercile.


Conopida murata in otet195 Conopida murata in otet onopida se curtata, rupandu-se in buchetele si indepartand frunzele exterioare, cotorul si zonele care sunt lovite sau patate. Se spala bine, lasandu-se 1/2 h in prima apa cu care se spala. Se lasa buchetelele de conopida intr-un vas sa se scurga de apa. Se potrivesc


Varza murata193 Varza murata Modul de preparare a retetei:
Varza se poate mura pentru a se folosi pe timpul verii sau pentru a se conserva pentru iarna. Varza murata avand cantitati mari de fibre alimentare si valoare energetica neglijabila (zaharurile continute de varza sunt transformate


gogosari in sos de bulion148 gogosari in sos de bulion Gogosarii se spala, se taie pe jumatate si se scot cotoarele, apoi se taie in fasii de grosimea unui deget.

Se prepara sosul amestecand ingredientele de mai sus si se fierbe 20 de minute, amestecand din cand in cand. Va recomand o oala mai inalta si


Gogosari in otet142 Gogosari in otet Se aleg gogosari mari, carnosi, bine copti, pana la culoarea rosie si se spala in multa apa.
Apoi se scurteaza coditele pana la 1 cm de la baza si se inteapa fiecare gogosar de 2-3 ori pe langa codita.
Gogosari astfel pregatiti se oparesc in solutia